Apunts

Premi Capital Europea de la Diversitat i la Inclusió

La Comissió Europea organitza la segona edició del "Premi Capital Europea de la Diversitat i la Inclusió" com a part del compromís per a fomentar societats més diverses i inclusives dins de la Unió Europea.

20 de Novembre-Dia Universal de la Infància

La Diputació de Barcelona ha aprovat al ple del mes d’octubre la Declaració Institucional a favor dels Drets de la Infància, se suma així a la commemoració dels Drets dels Infants que es celebra el dia 20 de novembre. El text vol posar de manifest  que malgrat els avanços que s’han realitzat en la salvaguarda dels drets de la infància, el context actual posa de relleu la neces

Llibertat religiosa

Davant la crisi sanitària el Servei de Convivència i Diversitat ha realitzat dues infografies per orientar als municipis en relació a la igualtat de tracte i no discriminació en matèria religiosa. Les adjuntem a la notícia.

   

8 d'abril Dia Internacional del Poble Gitano

Avui 8 d'abril se celebra el Dia Internacional del Poble Gitano. Amb aquesta data es vol recordar el Primer Congrés Mundial del Poble Gitano que es va celebrar a Londres el 1971.

Les persones estrangeres amb TIE ja es poden donar d’alta a l’idCAT Mòbil des de casa

Les persones que disposen de la Targeta d’Identitat d’Estranger (TIE) ja poden demanar idCAT Mòbil per realitzar tràmits telemàticament. Fins ara, només podien sol·licitar l’alta en aquest sistema d’identificació les  persones que tenien Document Nacionat d’Identitat (DNI).

Activitat i accessibilitat al Servei de Convivència i Diversitat durant el període de confinament

Benvolguts i benvolgudes,

Us informem que l’equip de professionals que integrem el Servei de Convivència i Diversitat continuem treballant, de forma telemàtica, mantenint l’activitat ordinària del Servei i el suport als ens locals i resta d’entitats col·laboradores.

Aquesta modalitat d’atenció on-line es mantindrà durant el període de confinament establert pel Real Decret 463/2020, de 14 de març.

21 de març Dia Internacional per a l'Eliminació de la Discriminació Racial

Declaració Universal dels Drets Humans:

Art. 1 Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i drets.

Art. 2 Tota persona té tots els drets i llibertats proclamats en aquesta Declaració sense distinció de raça.

Festival online cine documental Derechos Humanos

Lugar: Facebook @entrefronterasplay

Nos quedamos en casa…Pero no queremos dejar de sensibilizar sobre Derechos Humanos por eso Entre Fronteras ha organizado un festival online para apoyar las iniciativas de #YomequedoenCasa y seguir viendo cine documental desde casa en directo.