Transgressió i rebel·lia al cinema àrab contemporani

L’IEMed, en col·laboració amb el Festival de Cinema Africà (FCAT), presenta, un any més,  un cicle de pel·lícules amb l’objectiu de gaudir d’una selecció de produccions àrabs que normalment no accedeixen al circuit comercial i, per tant, no arriben al gran públic. En aquesta ocasió, es tracta d’una selecció d’entre les millors pel·lícules projectades al darrer Festival de Cinema Africà de Tarifa i Tànger, celebrat del 26 de maig al 4 de juny. 

Les quatre propostes  relaten històries amb una potent càrrega de crítica social i de transgressió cultural, política i generacional, però també són històries de personatges que busquen, d’una o altra manera, sobreviure tant a les seves condicions de vida com a les convencions socials a les quals estan sotmesos.

Projeccions els dies 5, 7, 12 i 14 de juliol, a les 19 h
A la sala d'actes de l'IEMed (Girona, 20 · Barcelona)
Entrada lliure 

Accedeix al programa fent click a la imatge