Convocatòria per Accions d'innovació urbana en l'àmbit de la integració de persones immigrades

Us informem sobre la convocatòria 1st Call for Urban Innovative Actions de la Comissió Europea per provar i posar en marxa accions d'innovació urbana. Es tracta d'una convocatòria, principalment, adreçada a municipis majors de 50.000 habitants i centrada en projectes que abordin la integració de la població immigrada. Han de ser projectes innovadors basats en recerques acadèmiques o dades científiques que avalin la necessitat/idoneïtat de la intervenció. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 31 de març de 2016. Trobareu més informació en el següent enllaç:

https://ec.europa.eu/migrant-integration/news/europe-1st-call-for-urban-innovative-actions-prioritises-migrant-integration