Preestrena del documental "Tarajal: Desmuntant la impunitat a la frontera sud"

El proper dissabte 6 de febrer, coincidint amb el segon aniversari de la mort de 15 migrants a la platja del Tarajal a Ceuta, Metromuster i l'Observatori DESC presenten el documental Tarajal: Desmuntant la impunitat a la frontera sud. La pel·lícula, que es preestena als cinemes Girona a les 19h, explica els fets ocorreguts el 6 de febrer de 2014, dia en què almenys 15 persones van morir ofegades a Ceuta en l'intent de creuar la frontera entre Espanya i el Marroc per la platja del Tarajal, en ser rebutjades per efectius de la Guàrdia Civil amb bales de goma i pots de fum quan encara eren al mar. També denuncia l'arxivament del cas, el passat més d'octubre, sense que s'hagi depurat cap responsabilitat policial ni política. 

Tarajal: desmuntant la impunitat a la Frontera Sud és un treball d'investigació realitzat per la productora Metromuster responsable també del documental Ciutat Morta, per encàrrec de l'Observatori DESC, amb qui ha col·laborat estretament en les tasques d'investigació i recerca.

Es pot visualitzar el documental fent click a la imatge.