Maig intercultural 2018 Mataró. Parlem de... Salut

Per quart any Mataró organitza el programa del Maig Intercultural, en motiu del Dia Internacional  de la Diversitat Cultural, promogut per la Comissió de Convivència del Consell Municipal de Solidaritat, Cooperació i Convivència de la ciutat.

Més de 17 actes organitzats per part de diverses institucions i entitats per a promoure el diàleg i visibilitzar la diversitat com a pont de cultures.

Enguany, i per primer any, una part de les activitats són al voltant d’una temàtica.  Aquesta primera ocasió gira al voltant de la salut, la capital del Maresem fou una de les primeres d'abordar ja als anys 80 la salut des d'un punt de vista de la interculturalitat i d'incorporar pólítiques per a la seva promoció i difusió així com l'adaptació dels serveis per a una realitat en aquell moment incipient. Fer una valoració d'allò viscut i plantejar nous reptes és un dels objectius dels diversos actes que es promouran.

MAIG INTERCULTURAL: PARLEM DE... SALUT

Jornada fromativa: "Entendre per atendre". CDIAP del Maresme. Dilluns dia 7

Diàlegs interculturals: "La salut un interès comú". Taula Rodona amb la participació de la Dra. Anna Cabot i les professionals de l'àmbit, Adama Bojang, Badia Bouia i Rocio Gamboa. Dijous 10 de maig a les 19h

El Debat: "Parlem de Salut": Amb el Dr. Xavier Balanzó i l'Antropòleg Rafael Crepo. Dimecres 30 a les 19h

Trobeu tota la informació a:

http://www.mataro.cat/web/portal/contingut/document/originals/2018/progr...