Barcelona

dijous
19
10:00h
Setembre 2019

Propera sessió de treball Accions formatives entorn les no discriminacions i Drets Humans

Hola a tothom,

Us convoquem a la tercera sessió dins del Grup de treball per donar contingut a la formació sobre no discriminacions i Drets Humans.

En aquesta sessió tancarem continguts i pensarem quina tipologia i modalitat és més escaient per a cadascuna de les categories o blocs professionals.

L'odre de la sessió és la següent:

dijous
01
10:00h
Desembre 2016

Segon cicle de trobades-taller "EUROPA A DEBAT": des d'una mirada local

La Federació de Municipis de Catalunya presenta el cicle d'EUROPA A DEBAT: des d’una mirada local, amb la finalitat d’obtenir informació útil de primera mà dels experts sobre temes d’actualitat d’interès local, des d’una òptica global, i mantenir un diàleg amb els ponents.

Teniu adjuntat el programa i el formulari d'inscripcions per a qualsevol que vulgui assistir a les jornades.

1
dijous
27
10:00h
Febrer 2014

Jornada sobre la Llei 19/2013, de transparència, accés a la informació i bon govern

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya organitza una jornada sobre la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, amb l'objectiu de "donar a conèixer i analitzar l'impacte de les mesures més rellevants que incorpora aquesta Llei, i informar sobre la proposició de llei catalana sobre transparència i accés a la informació pública".

dimarts
18
10:00h
Febrer 2014

Jornada "El derecho a la salud de la infancia de origen africano en Catalunya"

Metges del Món Catalunya, en colaboració amb la Direcció General per a la Immigració, i amb motiu del Dia Mundial de Tolerància Zero contra la Mutilació Genital Femenina del 6 de febrer, organitza una jornada d'intercanvi de coneixements i experiències, amb l'objectiu de reflexionar al voltant de la infància d'origen africà a Catalunya en l'àmbit de la salut i des d'una perspectiva de drets humans i gènere.

dissabte
18
18:00h
Gener 2014

Dispositivos Post. Prácticas artísticas y redes de acción ciudadana en contextos post-crisis.

DISPOSITIVOS POST- | S+T+I és un projecte que s'articula en diferents fases amb l'objectiu de reflexionar, imaginar, debatre i proposar intervencions i col·laboracions que relacionin l'espai social amb pràctiques creatives.